Înscrie-te Start-up Day 2021

București, 16 Octombrie 2021

Vei avea ocazia să te conectezi cu comunitatea BAM România și BAM Global, să cunoști Start-up-uri BAM din România și să devii mentor sau investitor pentru cineva care este la început de drum.

Înscrie-te acum!Click here for English

Start-up day 2021!

București, 16 Octombrie 2021

Pe 16 Octombrie, te așteptăm la București, la primul “Start-up day” organizat de către echipa BAM România. Scopul este de a celebra comunitatea BAM din România, de a aduce împreună oameni de afaceri creștini, start-up-uri și potențial investitori sau mentori.

7 participanți din programul Incubator BAM își vor prezenta ideea lor de afacere ca misiune. Am invitat vorbitori naționali și internaționali iar timpul pentru a relaționa va fi îndeajuns.

Grăbește-te, locurile sunt limitate!

Asigură-te că îți rezervi locul cât de repede posibil. Vom fii încântați să te cunoaștem!

Start-up day 2021!

Program

9:30 - 10:00 | Înscriere
10:00 - 12:00 | Sesiunea 1 (Bun venit, scopul zilei și pitch-time)
 1. Ce este o Afacere ca Misiune?
  Invitat: Hakan Sandberg Founder Itzinya Networks
 2. Prezentare model Afacere ca Misiune Globală
  Invitat: Onno Weststrate Business Development Turbocam
 3. Pitch time:
  • Cristina Miculescu, Oradea
  • Ioana Chirodea, Oradea
  • Bogdan Iuraș, Cluj
  • Ovidiu Voicu, Pitești
  • Mitrea Richard, Oradea
  • George Chiriac, Gălați
  • Roxana Nazarie, București
12:00 - 14:00 | Pauza de masa și networking

Prânzul este inclus în taxa de înscriere și este un timp fain să ne conectăm și cunoaștem mai bine unul pe altul.

14:00 - 16:00 | Sesiunea 2 - Grupuri de discuții, la alegere

Grupuri de discuții la masa rotundă la alegere:

16:00 - 17:00 | Prezentarea concluziilor și dedicarea antreprenorilor

Încheiem această zi cu bucurie și concluzionăm toate subiectele discutate din cadrul evenimentului.

Având în vedere situația Covid19 va informăm că sunt asigurate măsuri pentru purtarea măștii de protecție și o suprafață de minimum 2 mp pentru fiecare persoană.

Romexpo, Pavilion C2
(Biserica Profides)

 • Data: 16 octombrie 2021
 • Timp: 10:00 – 18:00
 • Adresa: Bulevardul Mărăști 65-67
 • Costul: 245 LEI

Fă cunoștință cu vorbitorii, moderatorii și tinerii antreprenori din programul Incubator Afaceri ca Misiune

Ruben Marian din Cluj este fondatorul companiei UTILBEN, antreprenor în serie, investitor, mentor, credincios, dezvoltator de comunități și prieten. El va modera un grup de discuții despre etica în afaceri.

Hakan Sandberg din Suedia, este unul din invitații noștri speciali și ne va vorbi despre ce este o afacere ca Misiune. El este fondatror Itzinya Networks și dezvoltă programe de antreprenoriat pentru refugiați și în țări subdezvoltate. Are peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea leadership-ului și este un coach de afaceri certificat. Este fondator și fost CEO al unei companii de competențe din Turcia și în prezent ambasador BAM Global pentru regiunea nordică.

Daniël de Groot este din Olanda, în anul 2008 s-a mutat împreună cu soția lui în România și au trei copii. Este antrepenor social în serie. A înființat; Coming Home România și Asociatia Roman Works. Este si confondator ale Recycleart Design Group s.r.l. și The Boost Enterprise s.r.l. Este pasionat de BAM și alte inițiative similare care caută să facă afaceri pentru Gloria Lui Dumnezeu.

Cristina Minuclescu din Oradea și este manager de proiect la Centrul Creștin Betania. Ea dorește să deschidă un magazin social “Dignity ReSTOREd” unde vor sprijini Întreprinderi Sociale, Afaceri ca Misiune și ONG-uri din țară prin servicii de promovare și vânzare a produselor realizate în cadrul acestora.

George Chiriac este inginer tehnolog din Galați și lucrează ca operator – programator CNC-uri. El dorește să deschidă Geomet CNC, un atelier de prelucrări mecanice de înaltă precizie pentru companii din industria metalurgică, oferindu-le cu promptitudine servicii la standarde de calitate în timp ce creează posibilități de dezvoltare și locuri de munca pentru tineri defavorizați din orașul Galați.

Ovidiu Voicu, locuiește împreună cu soția și cei trei copii ai lor lângă Pitești. Anul trecut, ei au primit în casa lor pe Antonia, o fetiță părăsită de părinți în urma problemelor de sănătate pe ce le are și sunt în proces să o adopte. Ei doresc să construiască lângă casa lor, la marginea unei păduri, “Căsuța din pădure”, un loc unde familiile adoptatoare vor veni pentru odihnă, socializare, consiliere, experiențe culinare, drumeții, conectare – activități ce le vor da energia și entuziasmul pentru creșterea copiilor lor.

Benjamin Schroeder este Founding Partner la Schroeder Impact din Germania. El va modera în cadrul sesiunii de după masă un grup de discuții în limba engleză pe tema „Supernatural increase and stewardship”

Ioana Chirodea este din Oradea și lucrează la Centrul Creștin Betania. Ea dorește să deschidă o linie de producție Happy Snack unde să ofere bomboane de ciocolata umplute cu fructe de pădure, celor care doresc o alternativa sănătoasă pentru gustările dulci prin crearea unor puncte de colectare și procesare a fructelor de către culegătorii din zone defavorizate.

Roxana Nazarie este din București, pasionată de Geografie și Misiune. Ea dorește să creeze Platforma Conectare, o platformă care are la baza un concept nou – „network funding” – care presupune crearea unei comunități a liderilor de proiecte misionare și susținători, urmărind atât dezvoltarea de proiecte în cele 7 sfere de influenta ale societății (Educație, Media, Arte & Sport, Economie, Familie, Guvern, Religie), cât și susținerea liderilor ca indivizi, prin promovarea lor și a proiectelor în mediul online și evenimente live.

Ryan Crozier este din București și este fondatorul Good Bureau. El este StoryBrand Certified Guide și va modera în cadrul sesiunii de după masă un grup de discuții în limba engleză pe tema „Story Brand – Clarify Your Message”

Onno Weststrate este din Olanda și este Manager at Turbocam International. El va vorbi în cadrul sesiunii de dimineață despre experiența lui personală cu afaceri ca misiune în România prin Turbocam Internațional.

Richard Mitrea este din Oradea, fondatorul Motorevolution. El dorește să își dezvolte afacerea la nivel național prin formarea și angajarea tinerilor proveniți din medii defavorizate. Richard va prezenta modelul lui de afacere și planul de dezvoltare în fața potențialilor mentori și investitori prezenți la acest eveniment.

Emanuel Bistrian este CEO la Founder & CEO at Westfield Development si passionat the generozitate. El va modera o discutie despre acest subiect.