BAM Romania

Afaceri ca Misiune în România

Sunt zeci de firme în România care fac afaceri într-un mod diferit. Afaceri ca Misiune.

Kenosis Design

Kenosis Design

Am început să urmăresc activitatea Kenosis Design din Timișoara cu câteva luni în urmă. Am citit câteva articole scrise despre ei și am ascultat câteva interviuri. Mi-a plăcut mult pasiunea lor pentru lemn, pentru frumos și pentru oameni.

Spero Design

Spero Design

În luna Noiembrie 2019, am vizitat pe Florina și soțul ei Mark la Drăgănești, Județul Olt. Florina este misionară în Drăgănești Olt și a deschis acolo un atelier unde învață femeile din comunitate croitorie și le oferă un loc de muncă decent.

Turbocam Romania

Turbocam Romania

În luna Octombrie 2019, am vizitat Turbocam România din Târgu Mureș. Turbocam a început în 1985 în Statele Unite și a crescut de la 25 angajați, la o companie cu peste 1000 de oameni și fabrici în șapte țări. Turbocam produce componente…

Urspack

Urspack

În Noiembrie 2019 am vizitat pe Gheorghe Ignat (Ghiță) și Puiu la Suceava. Ghiță și Puiu au o hală de producție ambalaje și angajează foști deținuți, oferindu-le un loc de muncă, cazare, masă și ajutor să se reintegreze în societate.

Recycleart

Recycleart

Recyclart este o întreprindere socială. Născută prin asociația Roman works. Asociația Roman Works este implicată în mai multe proiecte care au scopul de a crea locuri de muncă pentru oamenii vulnerabili. Inițiativa a fost luată de către o organizație olandeză iar toate lucrările se desfășoară în Chirileu, Mureș.

Softmagazin

Softmagazin

Am început Softmagazin, o afacere pentru profit în industria de soft în 2003. Dezvoltăm software, iar proiectul nostru principal este un software de estimare a construcțiilor vândut în România, Republica Moldova și de curând în America de Nord.

The Boost Company

The Boost Company

Compania BOOST există pentru a avea un impact social. Ambii fondatori conduc organizații caritabile și întreprinderi social, pentru a face o diferență în societatea Română. Organizațiile noastre fac parte din familia BOOST.

DECE Clothing

DECE Clothing

Viziunea noastră este să devenim răspunsul. Când cumpărați un produs DECE, cumpărați într-o cultură a speranței, unde părinții pot cumpăra alimente, medicamente și lemne de foc pentru familiile lor. Unde copiii pot primi o educație. Unde oamenii au libertatea de a...

Agency Boon

Agency Boon

La Agency Boon, credem că eforturile dumneavoastră de marketing sunt la fel de bune ca și povestea pe care o spuneți. De aceea, fiecare proiect de aici începe cu îndrumările lui Ryan și Angie, persoanele noastre interne certificate StoryBrand.

Zuriell

Zuriell

Zuriell a pornit de la un dar care ni s-a întors, am ținut ca din ceea ce am primit să dăm și noi mai departe oamenilor cu mai puțin.

Fii la curent cu noutăți despre mișcarea BAM România!

Înscrie-te aici pentru a primi Newsletter-ul BAM România!