DECE Clothing

Viziunea noastră este să devenim răspunsul.

Când cumpărați un produs DECE, cumpărați într-o cultură a speranței, unde părinții pot cumpăra alimente, medicamente și lemne de foc pentru familiile lor. Unde copiii pot primi o educație. Unde oamenii au libertatea de a deveni cine vor să fie.

A început în 2009 cu o minge de lână și un ac de croșetat într-o comunitate de rromi din nord-vestul României, unde Câmpia Maghiară se întâlnește cu munții Zarand.

DECE face parte dintr-un program holistic de dezvoltare a comunității dezvoltat de-a lungul anilor de muncă alături de familiile care trăiesc în circumstanțe foarte dificile.

Multe familii locuiesc în case mici din cărămidă de noroi, cu podele din pământ și fără apă curentă sau drenaj și se luptă cu ierni în care temperatura poate scădea până la -25 Celsius (-13 Fahrenheit).

Medicația este adesea prea costisitoare și multe familii se luptă să ofere necesități simple, cum ar fi încălțăminte, îmbrăcăminte de bază și alimente.

Misiunea noastră este să producem produse realizate manual de cea mai înaltă calitate folosind cele mai bune materiale posibile. Încercăm să folosim materiale ecologice, deoarece credem în durabilitate de la început până la sfârșit.

Fii la curent cu tot ce să intâmplă cu miscarea BAM Romania!

Inscrie-te aici pentru Newsletter BAM Romania și primești ultimile știrii direct la tine!