Recycleart

Recyclart este o întreprindere socială. Născută prin asociația Roman works. Asociația Roman Works este implicată în mai multe proiecte care au scopul de a crea locuri de muncă pentru oamenii vulnerabili. Inițiativa a fost luată de către o organizație olandeză iar toate lucrările se desfășoară în Chirileu, Mureș.

Recyclart Design Group S.R.L. a fost înființat cu scopul de a face față cererii tot mai mari de pe piață pentru mobilier din lemn reciclat și natural.

Asociația Roman Works are ca și cop crearea de joburi în și înafara orașului Târgu Mureș. Multe persoane au șanse mici de a lucra din mai multe motive. Un centru local de zi și o companie bazată pe misiune și-au combinat resursele pentru a aduce o schimbare pentru acești oameni. Totul a început cu o idee de a transforma paleți vechi de lemn în produse noi. După închirierea unei ferme de găini și transformată într-un atelier de lemn, este nevoie de mai multe resurse pentru a îndeplini această misiune. După achiziționarea proprietății, grădina și acrul sunt aranjate pentru a produce flori și fructe pentru piața locală. Casa de pe proprietate este folosită ca și dezvoltare a misiunii și pentru a oferii o locuință pentru cei nevoiași.

Fii la curent cu tot ce să intâmplă cu miscarea BAM Romania!

Inscrie-te aici pentru Newsletter BAM Romania și primești ultimile știrii direct la tine!