Zuriell

Totul a început în toamna anului 2016..

”Uneori viața este despre darurile pe care le oferi celor din jur și se întorc către tine când te aștepți cel mai puțin. 

Septembrie 2016, se apropia ziua surorii mele și mi-am dorit să-i ofer un cadou, unul special care este unic și are numele ei pe el. I-am creat o agendă de care s-au îndrăgostit toți cei care au văzut-o. Un an mai târziu, s-a născut agenda Zuriell.

Până în ziua de azi am trimis sute de agende în jurul lumii și cu fiecare dintre ele am ajutat pe cineva să aducă un zâmbet pe fața unei persoane iubite sau să încheie propunerea de afacere mult dorită. Le-am dăruit fiecărei persoane locul în care să-și scrie și să-și păstreze propriile povești.“

Sandra Hallal

Misiune

Zuriell a pornit de la un dar care ni s-a întors, am ținut ca din ceea ce am primit să dăm și noi mai departe oamenilor cu mai puțin.

Nu există nimic care să ne motiveze mai mult decât să știm că facem diferența în viața cuiva. Acest lucru ne-a adus la un frumos parteneriat cu DECE. Prin ajutorul lor, fiecare produs Zuriell este realizat de către un bărbat sau o femeie din comunitatea săracă de rromi din România.

Achiziția ta oferă speranță pentru o viață mai bună oamenilor din comunitățile sărace și o șansă la educație copiilor lor.

Fii la curent cu tot ce să intâmplă cu miscarea BAM Romania!

Inscrie-te aici pentru Newsletter BAM Romania și primești ultimile știrii direct la tine!