Termen și conditii

Termeni generali

BAM România este denumirea comercială a Asociația Engage, persoană juridică cu sediul în Str. 15 Noiembrie, nr. 69, Etaj 2, Brașov, la Registrul Comerțului sub numărul 500097, având CUI 36254840 , numită în continuare Business as mission.
Va rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului.
Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.
În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului BAM Romania, își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Drepturi de autor
Conținutul site-ului BAM Romania este proprietatea BAM România.
BAM România garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul BAM Romania, în interes personal înscrierea în anumite evenimente organizate sau informare) și nu îi confera dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei/asociației BAM România fără acordul prealabil scris al acesteia.
Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea BAM România, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.
Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

Sesizări
În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafacute sau încalcă drepturi la marcă, vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: office@bamromania.ro. BAM România va răspunde sesizării în maxim 2 zile lucrătoare.

Securitatea datelor personale
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de BAM România exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în măsura în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare etc.
Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea înscrierii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa BAM România.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa către BAM România cu o cerere scrisă, datată și semnată. BAM România se obligă să nu publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale colectate de la utilizatori. În cazul în care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.
BAM România nu trimite mesaje nesolicitate utilizatorilor săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedură validă de renunțare la abonare.

Politica de confidentialitate
Vă invităm să accesați, de asemenea, pagina (Politica de confidențialitate) care se aplică, vizitei dumneavoastră pe pagina noastră web.

Plata serviciilor oferite
Plata serviciilor oferite de BAM România se poate face astfel: plată cu cardul online.
Pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar BAM România nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care îl dețineți.

Termenul de livrare
Dacă plata a fost efectuată cu succes, veți primi un email de confirmare în cel mult o oră. Acest email funcționează ca și bilet de intrare pentru evenimentul menționat.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului
În vederea utilizării serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

Returnarea baniilor în caz de retragere
În cazul în care evenimentul este anulat iar dumneavoastră ați suportat cheltuielile de înscriere, veți fi anunțat iar banii vor fi returnați integral.
În cazul în care doriți să renunțați din diferite motive, nu garantăm returnarea baniilor, parțial sau integral. Dacă doriți să renunțați iar deja înscrierea a fost plătită, vă rugăm să ne adresați pe adresa: office@bamromania.ro și să specificați motivul/motivele pentru care doriți să renunțați iar BAM România va răspunde într-un decurs de 2 zile lucrătoare.

Conciliere
În cazul în care aveți o nemulțumire în legătura cu serviciile oferite de BAM România, vă rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa: office@bamromania.ro. Orice conflict apărut între utilizatori și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

Alți Termeni
Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și BAM România pentru utilizarea acestui site.
BAM România verifică periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statutară sau de altă natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.